Om mig

Nedan följer en kort presentation av mig, i verkliga världen given namnet Emma.

Allt började ungefär ganska så precis exakt mittemellan åttio- och nittiotalet, i pastellfärgernas och axelvaddarnas gyllene era. 

Året var närmare bestämt 1985 när sajtens författare en arla morgon krälade fram under en stubbe i en sumpmark någonstans i vårt avlånga land. Redan som liten insåg det lilla ättelägget att spel i alla dess former var ett riktigt gemytligt tidsfördriv och har sedan dess tagit sig an mängder och åter mängder av spel till olika format. Det hela började med gamla handhelds och en 386:a.

Vanligtvis titulerar jag mig själv här på bloggen som ”tant”, vilket inte har någon egentlig betydelse mer än att jag till och från gnäller oförtjänt mycket samt att jag känner mig allmänt gammal. Vid sidan av min passion för spel avnjuts kopiösa mängder film, i synnerhet är det skräckgenren som gjort störst intryck. Även musik är ett stort intresse och där är det black- och dödsmetal som står på menyn.

Användandet av ord, språk och skrift har alltid fascinerat mig och eftersom det aldrig tidigare riktigt funnits utrymme för att få utlopp för skrivande plus det faktum att jag fröjdas vid tanken att människor läser vad jag skriver, föll det sig som så att en blogg tog form.

Utöver ovan nämnda intressen är jag smått besatt av allt som kallas smink, nagellack och skor, men det är en helt annan historia.

Det var lite om mig. Lev väl, gå i frid, ät aldrig gul snö och så vidare…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s