Graves har slutat röka!

Nu är det så att Graves har klarat sitt tiostegsprogram och fimpat sin cigarr för sista gången, vad skönt för honom nu när man inte ens skall få röka på tunnelbaneperronger längre. Måste vara frustrerande när han pendlar till Summoners Rift varje dag, så jag har full förståelse för hans val.

Graves_Splash Faktum är att Riot har kommit fram till att det inte ger så bra signaler till kidsen i spelvärlden när Graves har en cigarr i mungipan, så den har helt enkel plockats bort. Resonemanget låter väldans klokt tycker jag, att de tycks vara tillfreds med att Graves spenderar större delen av sin fritid åt att förnöjsamt skjuta folk i ansiktet alternativt spränga dem i bitar med en kanonkula modell större, men rökning är faktiskt väldans omoraliskt.Gragas_4

När de ändå är i gasen tycker jag att de kan ta bort Esquire Gragas helt och hållet, då jag finner det minst lika stötande med denna supande, rökande och lite för adipöse gentleman. På tal om gentlemen, vad ska vi göra åt Gentleman Cho’Gath? Vad sänder det för signaler när han på väluppfostrat manér ställer frågan ”Would you like some cheese with your wine?”. Vin… vin?! Alkohol? Jag får kalla kårar, undrar hur dagens ungdom ska kunna växa upp till respektabla medborgare när de ständigt exponeras för all denna smuts?

Olyckligt nog hann de inte med cigarreliminerandet inför den cinematic de släppte senast.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s